A figyelmes miskolci villamosvezetőt és váratlan jótevőjét ünnepli az internet

Megosztás

Dobjuk el a sztereotípiákat, mert igenis rengeteg jóindulatú és kedves ember mászkál Miskolcon, csak meg kell őket találni. Most kettőt rögtön sikerült is. Aranyos történet az MVK járművén a figyelmes villamosvezetőről és váratlan jótevőjéről, aki különös módon hálálta meg a jó cselekedetet.

Végre nem egy balesettel kerül be a hírekbe a miskolci villamos. Amikor egy-egy apró gesztus bearanyozza egy (meg rögtön még egy) ember teljes napját. Miskolcon is szerencsére sok a kedves ember, csak őket nehezebb észrevenni. Faragó Ferenc a közösségi médiában köszönte meg utólag jótevője ajándékát és osztotta meg kedves történetét.

“Hát igen! Ilyenkor jó villamosvezetőnek lenni! Reggel villanyrendőr. Esik. 50 körüli hölgy 2 nagy csomaggal szalad. Ajtót visszanyitom. Megköszöni, én is. Majd a meglepi. A Tiszain kopognak! Egészségére, köszönöm, hogy megvárt.

További szép napot! Leszállt, s időm sem volt megköszönni. Szalad tovább vagy buszhoz, vagy vonathoz! Jó érzés fogott el. Egy mosoly, egy kedves szó, s az egész napod jó!” – írta Ferenc.

Csak egyetérteni tudunk, a mai rohanó és egyre személytelenebb világban mennyire jól tud esni egy kis emberség. És jótett helyébe jót várj, néha még tényleg megtörténik. Íme a hölgy ajándéka a villamosvezetőnek:

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek